Профорієнтація та її наукові аспекти

26 квітня 2019 року

Вибір майбутньої професії - важливий етап у житті кожної людини. На щастя є багато талановитої молоді, яка не лише чітко розуміє, яким професійним шляхом бажає прямувати, а й поєднує свої бажання з першими кроками на шляху до своєї мрії. Борисенко Тимофій закінчує 10 клас Канівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4. Мрія Тимофія - навчатись на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України. В липні 2018 року до Канева приїжджала команда ТОВ «Чотири лапи Україна», що займається стерилізацією бездомних тварин, і Тимофій, який на той момент тільки-но закінчив 9 клас, приєднався до роботи у якості волонтера-практиканта.

Також Тимофій активно займається науковою діяльністю у Київському територіальному відділенні Малої академії наук. Під керівництвом наукового керівника, кандидата біологічних наук, асистента кафедри біохімії і фізіології ім. акад. М.Ф. Гулого Ткаченко Т.А. Тимофій робить перші кроки в науці. 

І хоча до отримання атестату про середню освіту ще більше ніж рік, Тимофій цілеспрямовано йде до своєї цілі і робить на цьому шляху хоч маленькі, але впевнені кроки.

Асистент кафедри біохімії і 
фізіології ім. акад. М.Ф. Гулого
Ткаченко Т.А.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook