Виїзний профорієнтаційний проект «Захисти свої права – створи своє майбутнє!»

26 квітня 2019 року

 Профорієнтаційна робота є важливою складовою діяльності коледжу з формування контингенту студентів закладу вищої освіти.

Метою профорієнтації є ознайомлення учнів зі спеціальностями, вивчення та виявлення інтересів абітурієнтів. Викладачі Ірина Вінник та Олена Ковтун провели профорієнтаційну роботу з учнями трьох дев’ятих класів Бучанського НВК «СЗОШ І-ІІІ ступенів» №4, дев'ятого класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 у формі майстер – класу.
Враховуючи бажання людини задовольняти свої потреби товарами та послугами належної якості й, безумовно безпечною продукцією, викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі розробили проект, в рамках якого інформують споживачів про маркування харчових продуктів та сучасні підходи щодо алгоритму захисту прав споживачів.
Викладач фахових дисциплін циклової комісії маркетингу і торгівлі Вінник І.В. ознайомила учнів з  основними аспектами послідовності дій споживачів при порушенні їх споживчих прав, які визначені та регламентовані Законом України «Про захист прав споживачів». Учні брали активну участь в обговоренні дискусійних питань, навчалися читати маркування на прикладі зразків мінеральної води, мали нагоду дослідити якість шоколаду на відповідність чинним нормативним документам за органолептичними показниками.
Викладач Ковтун О.П. наголосила на важливості застосування ДСТУ (Державний стандарт України), що містить обов'язкові та рекомендовані вимоги щодо якості продуктів, їх пакування, зберігання і транспортування, навчила за допомогою експрес-методу досліджувати якість плавлених сирків. Учні активно долучилися до цієї роботи, були у захваті від того, що метод працює, адже мали можливіть виявити фальсифікат.
Світлана Березинець,
голова циклової комісії маркетингу і торгівлі
Ірина Вінник, Олена Ковтун
викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook