Участь у семінарі компанії KUHN та співпраця з італійськими вченими

2 квітня 2019, 15:08
механіко-технологічний факультет

 

   На базі навчального технічного центру KUHN в НУБіП України 2 березня 2019 року проводився навчальний семінар для дилерів компанії КУН та викладачів і студентів НУБіП України щод технологій та засобів мульчування грунту.

   З доповідями виступали професор по інженерії сільськогосподарських та лісових біосистем Аграрного університету Флоренції (Італія) Marco Vieri та представник заводу, що виготовляє мульчувачі КУН Matteo Montanari. Вони розповіли про необхідність збереження біоти в грунті шляхом оптимального використання відходів біосиорвини, а також про технології і засоби мульчування, про особливості цих технологій та засобів.

   Протягом семінару активно обговорювались особливості виконання тих чи інших процесів і всі учасники побачили на виставковому майданчику три види машин, що дозволяють виконувати мульчування, та змогли отримати відповіді на свої питання.
   Після семінару французькі представники відвідали сучасні навчально-наукові лабораторії нашого факультету та завітали до кафедри механізації тваринництва, де ознайомились з науковими здобутками та технічними можливостями.

   В ході обговорення перспектив було запропоновано співпрацю з науковцями трьох країн - України, Франції та Італії щодо ефективних технологій компостування сільськогосподарських відходів.

Доцент В.Ребенко
 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook