Набрали чинності зміни до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки

24 квітня 2019 року

До уваги суб’єктів господарювання, які мають намір отримати дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки відповідно до порядку затвердженого постановою КМУ від 26.10. 2011 № 1107 (далі - Постанова №1107).

20 квітня 2019 року набрали чинності зміни до Постанови №1107 (постанова КМУ № 330 від 10.04.2019) Урядовий кур′єр від 20.04.2019 

Урядом удосконалено порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Прийняття рішення зумовлене необхідністю оптимізації процедури продовження строку дії дозволів на виконання зазначених робіт та експлуатацію.

Реалізація зазначеної постанови Кабінету Міністрів України позитивно вплине на діяльність суб’єктів господарювання, які отримують такі дозволи за рахунок спрощення продовження дозволу. При прийнятті відповідних рішень передбачається врахування нещасних випадків, які сталися виключно під час виконання робіт підвищеної небезпеки або експлуатації машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, зазначених у дозволі.

Джерело: прес-центр Управління Держпраці

 

доц. М. Мотрич

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook