Зв'язок науки та виробництва

24 квітня 2019 року

Професори кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого, доктор ветеринарних наук, професор В. І. Карповський та доктор сільськогосподарських наук, професор В. О. Трокоз 23 квітня 2019 р. здійснили робочу поїздку до Ставищенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби України в Київській області.

Там відбулася зустріч з начальником управління Семеном Петровичем Коберником, заступником начальника управління - начальником відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Ганною Дмитрівною Коломієць та представниками  служби ветеринарної медицини району. У ході зустрічі були обговорені проблемні питання функціонування служби ветеринарної медицини, можливість консультаційної допомоги спеціалістам з боку вчених кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого та підвищення кваліфікації співробітників управління на базі нашого університету.

Професори В. І. Карповський та В. О. Трокоз представили керівництву Ставищенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби України в Київській області останні наукові розробки кафедри, які викликали значний інтерес у присутніх.

У результаті цього діалогу досягнуто домовленості стосовно проведення наукових досліджень співробітниками та аспірантами кафедри у виробничих умовах тваринницьких господарств району та обговорена можливість впровадження наукових досягнень у виробництво.

Проф. Віктор Трокоз

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook