ШКОЛА МОЛОДОГО ЛІДЕРА

19 квітня 2019 року

     18 квітня 2019 року представники студентської ради коледжу Ольга Мельник і Михайло Мороз стали учасниками «Школи молодого лідера», яка проходила на базі Національного університету біоресурсів і природокориствання України. Відкрив захід ректор університету Станіслав Ніколаєнко.

       Олена Ковтун, заступник генерального директора з питань співпраці з аграрними ВНЗ та новими науковими установами УКАБ, докладно розповіла учасникам про нову магістерську програму «Агрокебети – магістерську програму на базі факультету аграрного менеджменту НУБіПУкраїни». Це программа підготовки фахівців широкого профілю, які будуть знати основи агротехнологій, успішно орієнтуватись в інструментах менеджменту, управлінні бізнес-процесами, а також здобудуть навички для особистої результативності та ефективності.

       Голова Обʹєднаної ради студентського самоврядування аграрних закладів освіти України Анастасія Голос поділилась власним «лідерським» досвідом, а голова студентської організації самоврядування НУБіП України Максим Паламанчук докладніше зупинився на питаннях, що стосуються ролі студентського самоврядування як складової частини управлінського менеджменту закладу вищої освіти.
       Далі кандидат психологічних наук Ірина Мартинюк провела чудовий тренінг на визначення оригінальності, критичності мислення та лідерського стержня в людині.
       Дякуємо організаторам та модераторам за цікавий захід, новий досвід та  можливість налагодження комунікацій.
 
Михайло Мороз, в.о. голови студентської ради
Ольга Мельник, голова студентської ради відділення
економіки, логістики та інформаційних систем

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook