Традиційний «День відкритих дверей»

29 березня 2019, 16:47
 
28 березня 2019 року Національний університет біоресурсів і природокористування України, продовжуючи цикл «Днів відкритих дверей» зустрічав у своїх стінах учнів шкіл та водночас своїх майбутніх студентів.
 
План заходів передбачав: виступ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка, урочистий концерт, зустрічі на факультетах та ін. Кожен факультет продемонстрував свої досягнення у вигляді рекламних роликів та спілкування школярів із студентами і викладацьким складом університету.
 
Традиційно багато школярів завітало саме до гуманітарно-педагогічного факультету, де відбувалася зустріч з його адміністрацією.
 
Заступники декана та завідувачі кафедр факультету докладно проінформували своїх майбутніх студентів про переваги навчання та здобуття освіти саме на нашому факультеті, про ті великі можливості, які отримує кожен студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Окремо закцентовано було увагу на спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету: «Професійна освіта», «Філологія. Переклад», «Журналістика», «Соціальна робота», «Міжнародні відносини», «Психологія». Абітурієнти отримали інформацію про пріоритетні напрями навчання, подвійні дипломи, безкоштовне стажування в університетах Польщі та Китаю, олімпіаду для вступників, пільги при вступі на навчання. 
 
Після завершення офіційної частини школярі були запрошені на випускові кафедри, де спілкувалися з викладачами та студентами з вподобаної спеціальності.
 
Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гостинно приймав учнів, які отримали докладну інформацію з питань, що їх цікавили щодо спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»: умови вступ, особливості навчання та перспективи працевлаштування з обраного ними фаху.
 
 
 
 
Підсумовуючи хотілося б побажати майбутнім студентам зробити правильний вибір та обрати університет з багатою історією, традиціями, широкими міжнародними зв’язками, високими рейтингами та широкими перспективами, яким і є Національний університет біоресурсів і природокористування України – один з найкращих закладів вищої освіти нашої держави. 
 
Вікторія Хвіст,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook