Студент – рівноправний учасник освітнього процесу

22 квітня 2019 року
22 квітня відбулася зустріч адміністрації коледжу з представниками студентського активу, на якій були присутні члени студентських рад коледжу та гуртожитку, старости груп, профорги. Розглядалися питання участі студентів в управлінні коледжем, формуванні освітньо-професійних програм, умов проживання в гуртожитку, дотримання правил внутрішнього розпорядку коледжу, участі студентів у профорієнтаційній роботі, організації дозвілля.
 Ільченко Н.В., в.о. директора коледжу, наголосила на тому, що педагогічний колектив та адміністрація спрямовують свою діяльність на досягнення основної мети – надання якісної освіти та підготовку кваліфікованих фахівців. Але цей процес не можливий без зворотнього зв’язку, без співпраці із самими студентами, без вивчення їх запитів та пропозицій.
Також студентам було надано інформацію щодо поїздки до м. Бидгощ Республіки Польща для ознайомлення з університетом Економіки (WSG), можливостями навчання за подвійними дипломами.
Студентам запропоновано надавати пропозиції щодо покращення організації освітнього та виховного процесу, а також запитання, на електронну скриньку довіри коледжу.
 

Адміністрація 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook