Відкрита лекція проф. Шамне А.В.

23 квітня 2019 року

      22 квітня 2019 р. на кафедрі психології відбулася відкрита лекція на тему "Психічний розвиток у ранньому юнацькому віці (16-18 рр.)" для студентів 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету (спеціальність «Психологія»).
     Під час лекції професор кафедри психології, д. псих. наук Шамне Анжеліка Володимирівна, використовуючи різні форми та засоби викладання та навчальної взаємодії, обговорила зі студентами такі питання, як різні теоретичні підходи до вивчення раннього юнацького віку, соціальна ситуація розвитку в період ранньої юності, провідна діяльність та професійне самовизначення, розвиток самосвідомості та відкриття внутрішнього «Я» юнаків, їх взаємовідносини з дорослими та однолітками тощо.      

      У ході спілкування з майбутніми психологами були також розглянуто проблемні питання становлення ідентичності в юнацькому віці, проаналізовано проблему юнацького самовизначення, зміст та значення юнацької субкультури тощо.
     Після лекції відбулося її обговорення, в якому взяли участь завідувач кафедри психології НУБІП Шмаргун В.М. та викладачі кафедри: професор Яншик С.Ю., доценти Костюк Д.А., Омельченко Л.М. та асистент кафедри психології Хижняк А.А.

      Професор кафедри психології Шамне Анжеліка Володимирівна блискуче володіла матеріалом, лекція була доступною і зрозумілою для студентів. За результатами анкетування студентів та обговорення було відзначено, що лекцію прочитано на високому методичному рівні.

 

Доцент кафедри психології Костюк Д.А.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook