Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів на прибиранні Голосіївського парку

22 квітня 2019 року

         13 квітня, в суботу, студенти 2 курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» факультету тваринництва та водних біоресурсів зібралися для прибирання Голосіївського парку. Адже прибравши разом свій двір чи парк, посадити на місці купи сміття дерева чи квіти – такі прості спільні дії допомагають виробленню звички ніколи не смітити.

        Студенти 2 та 3-ї груп активно провели цей вихідний день із користю для себе та оточуючих, допомагаючи на громадських роботах у рідному Голосієво. Цього разу ними були прибрана територія біля пам`ятника Максиму Рильському; також вони загрібали сухе листя та підмітали алеї.

      Приєдналися до цього заходу також мами зі своєю  малечею, яка вправно гребла листя. Сьогодні було висаджено понад 10 дерев та прибрана територію  парку. Не зважають на погодні умови, всі добре попрацювали та активно провели час. 

 На завершення робіт студенти були стомлені  та задоволені своєю роботою. Адже всі працювали не лише для себе, а і для всіх відвідувачів парку. Дуже приємно, що у нашому районі стільки небайдужих людей, які працюють  на благо Голосієво, і ми всі  разом із ними!
Анастасія Гресько та Юлія Колісник,
 студентки 2 курсу 3 групи,
Олена Дегтяренко, куратор групи
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook