Вітаємо студентку спеціальності "Туризм" Аню Артеменко - переможницю II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Загальна екологія"

20 квітня 2019 року

 

 

     На передодні Дня довкілля в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України (згідно наказу МОН України – базовий заклад з проведення олімпіади) завершився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія».

     Змагання проходили за двома категоріями: студенти-екологи, що вчаться за спеціальністю "Екологія"і студенти, що вивчають дисципліну "Екологія" на інших спеціальностях (механіки, біотехнологи, енергетики, гуманітарні спеціальності тощо).

     За призові місця і звання кращих знавців з дисципліни «Загальна екологія» протягом 2 днів змагалися понад 170 студентів з 63 закладів вищої освіти України. Оцінювали роботи високопрофесійне журі з викладачів НУБіП України та університетів-учасників олімпіади, а саме: Бондарєва Л.М., к.б.н., доцент кафедри екології і ботаніки Сумського НАУ; Федоряк М.М., професор кафедри екології та біомоніторингу Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича; Колісник А.В., к.геогр.н., доцент кафедри екології та охорони довкілля Одеського державного екологічного університету; Лико Д.В., д.с.-г.н., завідувач кафедри екології, географії та туризму Рівненського державного гуманітарного університету; Клименко Т.К., к.б.н., доцент кафедри екології та охорони навколишнього середовища Дніпровського державного технічного університету.

     Урочисте засідання з нагоди закриття Олімпіади, яке вела заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Рибалко Юлія, відбулося 20 квітня. З вітальним словом до учасників Олімпіади звернувся ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, він зазначив, що спеціальність екологія, є сучасною і перспективною, а також надзвичайно затребувана державою і суспільством, що кожен з учасників має шанс для реалізації своїх можливостей в екологічній сфері та розкриття потенціалу. Також ректор побажав всім присутнім нових досягнень в подальшому їхньому житті, бути справжніми фахівцями своєї справи і не зупинятися на досягнутому. До вітальних слів приєдналися декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, професор Микола Доля, голова журі, завідувач кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності, професор Боголюбов Володимир Миколайович.

        Студентка спеціальності "Туризм" Аня Артеменко виборола диплом І ступеня.
 

Вітаємо нашу студентку і бажаємо Ані Артеменко нових звершень у її житті та на науковій ниві!

 
Ірина Кудінова,
в.о. завідувача кафедри аграрного консалтингу і туризму
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

   

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook