Оліфіренко Андрій - бронзовий призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади МОН України

20 квітня 2019, 9:47
м. Кропивницький, ЦНТУ

 17-19 квітня 2019 року в м. Кропивницькому на базі Центральноукраїнського національного технічного університету проходив ІІ етап Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі».

В даному заході прийняв участь і студент магістратури механіко-технологічного факультету  І року навчання Оліфіренко Андрій Ігорович (спеціальність 275 "Транспортні технології (на автомобільному транспорті)".
 
Кагорта учасників налічувала 36 переможців І етапу  Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі» з провідних закладів вищої освіти, серед яких Національний університет «Львівська політехніка», Харківський національний автомобільно-дорожній університет, Харківський національний університет муніципального транспорту імені Бекетова, Національний транспортний університет, Центральноукраїнський національний технічний університет, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та інші.
 
ІІ етап Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі» містив три рівня проходження: тестування за теорією, вирішення прикладних транспортних задач, наукова доповідь на конференції.
 
За результатами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади МОН України зі спеціальності «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі» Оліфіренко Андрій Ігорович став бронзовим призером та удостоєний дипломом ІІІ ступеня.
 
Вітаємо Андрія Ігоровича  і бажаємо подальших звитяг!
 

 

Іван Роговський
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook