Екологи НУБіП України переможці у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Технології захисту навколишнього середовища"

19 квітня 2019 року

 З перемогою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища» повернулася команда НУБіП України, яку представляли студенти освітнього ступеня бакалавр і магістр спеціальності «Екологія» факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Олена Пилипенко, Поліна Павленко, Марія Слюсарчук, Тетяна Ткаченко, Тетяна Романенко, під керівництвом доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю Сергій Павлюк.

Всеукраїнська олімпіада проходила на базі Одеської національної академії харчових технологій з 17 по 19 квітня. Загалом в олімпіаді прийняли участь 29 команд закладів вищої освіти, що становило понад 120 учасників з різних регіонів України.
Завдяки високому професіоналізму науково-педагогічних працівників екологічних кафедр у підготовці майбутніх екологів з фахових дисциплін, команда НУБіП України проявила себе на високому рівні, цьому є підтвердження - студентка Поліна Павленко стала переможницею в індивідуальному заліку, отримавши диплом третього ступеня. Команда учасників НУБіП України була відзначена сертифікатами і подякою.
Висловлюємо вдячність колективу кафедри за їх якісну фахову підготовку студентів до майбутньої професійної діяльності у екологічній сфері, за їх професіоналізм та підтримку.

Юлія Рибалко, доцент кафедри


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook