Фестиваль студентської науки: гурток «Брокер» – друге місце серед гуртків економічного факультету

18 квітня 2019 року

     17 квітня 2019 р. в приміщенні читальної зали 10 корпусу НУБіП, у рамках проведення  «Фестивалю студентської науки-2019», відбулися звіти наукових гуртків економічного факультету, факультету аграрного менеджменту, ННІ післядипломної освіти. Від економічного факультету свої доповіді представили 15 наукових гуртка, кожен з яких мав свої здобутки, цікаві ідеї та проекти.
     Роботу гуртка «Брокер»  кафедри біржової діяльності і торгівлі представляли: староста гуртка – Вікторія Петлюк  та керівник гуртка – кандидат економічних наук, доцент Любов Панкратова


    В минулому році гурток виборов перше місце серед гуртків Економічного факультету і третє серед гуртків Університету. В поточному навчальному році також було чим звітуватися – нагороди за участь в заходах, цікаві події та екскурсії.
     Наукові напрацювання гуртківців в поточному році заслуговують високої оцінки: диплом ІІ ступеня та дві грамоти за участь у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»  в м. Одеса, 15 публікацій у фахових виданнях та близько 80 публікацій тез доповідей, започаткування співпраці в Міжнародному проекті ERASMUS MUNDUS та участь в в міжнародній школі економіки «Introduction to the Economy» (Республіка Білорусь), тощо.



     Також у доповіді старости гуртка Вікторії Петлюк  було висвітлено такі цікаві події, як лекція-диспут «Блокчейн та штучний інтелект: на хвилі хайпу…», конкурс наукових робіт на тему «Ціноутворення на біржовому ринку», Workshop на тему «Комерційна діяльність», екскурсії на ТОВ Агрофірма «Колос» та ТОВ НВП «Білоцерківмаз», співпраця з компанією Agritel та учасниками біржового ринку, тощо.
     За результатами підрахунку балів, роботу гуртка «Брокер» було оцінено в 194 бали, а це ДРУГЕ місце серед гуртків Економічного факультету.

Вітаємо усіх учасників гуртка «Брокер» з гідною відзнакою нашої роботи!

 
 
 
 
 
Любов Панкратова
керівник гуртка "Брокер"
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook