Випускниця комунального закладу вищої освіти Київської обласної ради «Академії мистецтв» Наташа Хворостіна планує продовжити навчання в НУБіП на спеціальності «Туризм»

18 квітня 2019 року

 

 

     Студентка комунального закладу вищої освіти Київської обласної ради «Академії мистецтв» Наташа Хворостіна цього року закінчує навчання за спеціальністю «Туристичне обслуговування» і задумується про своє майбутнє. Про її бачення перспектив – наша розмова.
  • Звідки дізналася про НУБіП?

     – Про НУБіП я дізналася від свого куратора Маріанни Адамовської, яка тісно співпрацює з викладачами кафедри аграрного консалтингу і туризмуНУБіП України.

  • Яку саме спеціальність обрала і що стало вирішальним у її виборі?

     – Так як на сьогоднішній день, ринок праці у сфері туризму переживає справжній "кадровий голод" я обрала спеціальність «Туризм» тому, що бачу перспективи працевлаштування. Також люблю спілкуватися з людьми, а саме в туристичному агентстві це займає 70 %.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Я киянка, відвідала багато університетів, і на мою думку, НУБіП це найкращий дослідницький університет, приваблює його місце розташування, свіже повітря, ботанічний сад, потужна база для самовдосконалення, спортивний комплекс, кафедра бджільництва та культурології, кінські стайні, а саме найголовніше висококваліфіковані і доброзичливі фахівці. Ми три роки підряд їздимо з групою в НУБіП України на різні заходи: конференції, семінари, святкування «Дня туризму», туристичні квести, дні відкритих дверей і мені особисто подобається відношення викладачів до студентів. Для мене НУБіП вже як маленька привітна родина.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – Я подорожую, до вподоби мені не заплановані поїздки, відвідую туристичні виставки, конференції, семінари, у вільний час займаюся кулінарією.

  • Чого очікуєш від навчання в університеті?

     – Хочу отримати якісні знання, які дозволять мені бути професіоналом, досконало вивчити декілька іноземних мов і працювати менеджером з туризму, а в подальшому відкрити власний бізнес.

Розмовляла доцент кафедри
аграрного консалтингу і туризму
Ірина Кудінова

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook