Інтелектуальна гра «Брейн-ринг» між студентами І – IV курсів спеціальності «Комп’ютерна інженерія»

17 квітня 2019 року
17 квітня студенти І - IV курсів спеціальності «Комп’ютерна інженерія» зіграли в інтелектуальну гру «Брейн-ринг». Організатором даного заходу виступила циклова комісія фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій.
До складу почесного журі конкурсу увійшли: завідувач відділення підприємництва та інформаційних технологій Лісовська Н.В., голова циклової комісії фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій Даль Н.В., викладач фахових дисциплін Кравець А.В., викладач фахових дисциплін Дулова О.І., голова студентської ради коледжу Саплін А.В.
У вступному слові Даль Н.В. побажала всім учасникам чесної, справедливої та цікавої гри. З привітальним словом виступила викладач фахових дисциплін Кравець А.В., яка зазначила, що всі учасники «Брейн-рингу» матимуть змогу перевірити свої знання, проявити командний дух та отримати гарний настрій.
У грі взяли участь 4 команди – збірні першого, другого, третього та четвертого курсів спеціальності «Комп’ютерна інженерія». Всього було проведено сім ігор, одна з яких - фінальна, під час якої було визначено переможця інтелектуального конкурсу. Перемогу отримала збірна команда студентів першого курсу у такому складі: Марина Охват (група 106-К), Володимир Ткач (група 106-К), Богдан Лесь (група 106-К), Данііл Руднік (група 107-К), Артем Колесник (група 107-К) та Анатолій Карабіневич (група 107-К).
Завідувач відділення Лісовська Н.В. привітала студентів першого курсу з перемогою та зазначила, що в результаті проведеної інтелектуальної гри всі учасники показали високий рівень знань, а також проявили і розвинули вміння логічно мислити.
Команда-переможець та всі учасники були нагороджені дипломами й солодкими призами.
 
 
Наталя Даль,
голова циклової комісії фундаментальних

дисциплін та комп’ютерних технологій 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook