ЕlcomUkraine – 2019

12 квітня 2019 року
Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», Київ

     09 – 12 квітня у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» вдруге відбувся наймасштабніший промисловий форум України, що об’єднав три міжнародні виставки компанії «Євроіндекс»:

  • «elcomUkraine – енергетика, електротехніка, енергоефективність», співорганізатором якої виступає виставкова компанія fairtrade GmbH & Co. KG (Німеччина);
  • «EIA: електроніка і промислова автоматизація»;
  • «Solar Ukraine – перша міжнародна виставка сонячної генерації.

       У двох павільйонах виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» на площі 11 000 м2 світові та вітчизняні виробники, дистриб'ютори, закордонні представництвазагалом понад 300 учасників з України, Австрії, Білорусі, Грузії, Іспанії, Китаю, Німеччини, Південної Кореї, Польщі, Росії, США, Туреччини, Чехії – демонстрували понад 600 світових та вітчизняних брендів енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникової продукції, електроніку, промислову автоматизацію, світлотехніку, контрольно-вимірювальні прилади, технології, готові рішення та інновації для сонячної генерації.

        Зацікавленість щодо участі у Виставці виявили студенти спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (групи ЕН181, ЕН161, ЕН151) та спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» (групи АН161, АН151) на чолі з викладачами Кубраком Русланом, Кочуром Дмитром, Cоломко Наталією, Олешком Михайлом.

       Студенти із захопленням знайомилися з новинками світових та вітчизняних виробників обладнання в галузі енергетики, електротехніки, електроніки й промислової автоматизації. Легко можна було розгубитися у різноманітті представлених діючих стендів, пристроїв та обладнання, але наставник студентської групи дав корисні рекомендації, на що саме необхідно звернути увагу студентам, враховуючи свій профіль.
        Також метою відвідування виставок було й налагодження співпраці з провідними фірмами, які могли б співпрацювати з нашим навчальним закладом щодо оновлення лабораторій сучасним навчальним обладнанням.

 

     Делегація Ніжинського агротехнічного коледжу отримала масу задоволення від побаченого. Сподіваємося, що подібні Виставки стануть для студентів серйозною мотивацію до навчання й здобуття перспективної професії.
 
Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook