Студенти – журналісти відвідали редакційно-видавничий відділ та студію телебачення

13 квітня 2019, 21:58
     Майбутні журналісти, які навчаються в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, вже з першого курсу долучені до активної творчої роботи в межах формування школи «Педагогіки творчості», яку започаткував викладач журналістських дисциплін Іван Чиж, та проводять практичні заняття, максимально наближені до майбутньої професійної діяльності.

     11 квітня був особливий день для початкуючих журналістів, оскільки на базі дизайнерського підрозділу редакційно-видавничого відділу вони мали змогу презентувати та захищати перший великий самостійний проект – дайджест творчих робіт, який незабаром вийде у світ під загальною назвою «Проба пера».

     Цікавим і повчальним було знайомство студентів із поліграфічним виробництвом, де, власне, набуває матеріальної форми творча праця журналістів, його особливостями, сучасними технологіями. Очільники видавничих структур Валентин Рудик та Андрій Колесников грунтовно ознайомили студентів з особливостями процесів виготовлення різноманітної друкарської продукції, з технікою та фахівцями, які працюють у цьому важливому підрозділі.

     Продовжилося надзвичайно динамічне і творче практичне заняття у студії університетського телебачення, техніко-технологічне оснащення та формування якої незабаром завершиться. Тут студенти-журналісти, як повідомив Іван Чиж, не тільки будуть займатися та проходити практику, але й матимуть змогу брати повноцінну професійну участь у підготовці і творенні телевізійних програм. Приємно здивовані побаченим, сучасним обладнанням та студією, журналісти-першокурсники за власною ініціативою відзняли короткий відеоролик, де вони діляться своїми позитивними емоціями.

Катерина Мельник, Олександр Каплаух,
студенти-першокурсники
гуманітарно-педагогічного факультету (журналістика)

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook