ШИРОКИЙ СПЕКТР МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ НАВЧАННЯ В НУБіП УКРАЇНИ

12 квітня 2019 року

12 квітня 2019 року професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Грищенко В. А. відвідала спеціалізовану загальноосвітню школу № 316 з поглибленим вивченням української мови (м. Київ), де провела профорієнтаційну роботу.

На цій зустрічі з учнями старших класів вона розповіла про понад вікову історію функціонування НУБіП України, особливості навчання та різноманітний і широкий спектр спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців ОС «Бакалавр» і «Магістр», організацію навчальних і виробничих практик, стажування за кордоном та багато інших питань життєдіяльності Університету.


Особливо зацікавила учнів інформація про навчання на факультеті ветеринарної медицини, про вступ абітурієнтів відразу на ОР «Магістр» і можливість одночасного навчання на військовій кафедрі.

Учням було запропоновано відвідати сайт НУБіП України та факультету ветеринарної медицини для детальнішого ознайомлення з умовами вступу, підготовчими курсами та іншою важливою інформацією, а також роздано брошури та буклети про Університет і, зокрема, факультет ветеринарної медицини.

 

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М.Ф. Гулого Вікторія Грищенко

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook