Участь у Міжнародному відкритому інформаційному дні «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» у НУБіП

12 квітня 2019 року

Доцент кафедри фармакології та токсикології Ірина Деркач взяла участь у Міжнародному відкритому інформаційному дні «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» в рамках діяльності Національного контактного пункту (НКП) рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», який відбувся 9 квітн на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.


Захід базувався на ознайомленні з мережею BioHorizon – SC2 і KET-B NCP, актуальними конкурсами Соціального виклику 2 робочої програми «Horizon 2020» та «BBI JU», перевагами використання SME-інструменту в програмі Горизонт 2020, а також можливостями розвитку партнерства за участі в заході "International Brokerage Event" (м. Брюссель, ЄС) у рамках діяльності проекту BioHorizon.

Надзвичайно  актуальними та цікавими були презентовані доповіді Bożena Podlaska, Координатор BioHorizon, IPPT PAN (Poland), Antoine Kiffer, ACTIA (France), Willemien van Asselt, RvO (Netherlands), Аллою Кравченко (НУБіП, Україна), Таїсею Симочко (Ужгородський національний університет, Україна), Michaela Pöter (Germany).

Так, Antoine Kiffer, ACTIA (France) охарактеризував актуальні конкурси Соціального виклику 2 робочої програми «Horizon 2020» і «BBI JU» та особливості «The Bio-based Industries Joint Undertaking (BBI JU)».

Матеріали доповідей Інфодня будуть розміщені на сторінці НКП «Горизонт 2020» на сайті НУБіП України за посиланням http://nubip.edu.ua/horizon2020, а також висвітлення консультаційного процесу членами команди БіоГоризонт (https://twitter.com/ncp_biohorizon/status/1115581141082357760 https://twitter.com/ncp_biohorizon/status/1115534850935656448).

 Завідувач кафедри Володимир Духницький

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook