Доцент Журенко О. В. взяла участь у черговому засіданні навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини

12 квітня 2019 року

11 квітня відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини. У ньому взала участь член комісії, доцент нашої кафедри Журенко О. В. Членами комісії під головуванням професора В. К. Костюка обговорювалися деякі аспекти викладання навчальних дисциплін «Біотехнологія у ветеринарній медицині», «Методи ветеринарно-санітарної експертизи харчових продуктів і кормів», розглядалися навчально-методичні матеріали, які надійшли до комісії та інші актуальні питання.


Членами комісії під головуванням професора В.К. Костюка обговорювалися деякі аспекти викладання навчальних дисциплін «Біотехнологія у ветеринарній медицині», «Методи ветеринарно-санітарної експертизи харчових продуктів і кормів», розглядалися навчально-методичні матеріали, які надійшли до комісії та інші актуальні питання.
Дискусійними були питання щодо викладання розділу «Гістологічні методи дослідження м’яса і м’ясопродуктів» дисципліни «Методи ветеринарно-санітарної експертизи харчових продуктів і кормів» для підготовки здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» НПП кафедр ветеринарно-санітарної експертизи та анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. В.Г. Касьяненка.
На засіданні обговорювалися питання можливості та доцільності створення освітньої програми з підготовки фахівців з ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи у межах спеціальності «Ветеринарна медицина».
Рекомендовано до розгляду та схвалення на Вченій раді факультету «Методичні вказівки до проведення навчальної практики з дисципліни «Цитологія, гістологія, ембріологія» (автори: Хомич В.Т., Дишлюк Н.В., Мазуркевич Т.А. та ін.).

Джерело інформації
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook