ВЛАД АЛЬОШИН – ПРИЗЕР ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕТОДИКА АУДИТУ»

12 квітня 2019 року

 Економічний факультет НУБіП України представляли троє студентів-магістрів: Владислав АльошинДіана Білодон, та Альона Сидоркіна під керівництвом д.е.н., професора кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко.

    Олімпіада проходила поетапно і складалася із 3-х турів: І тур – теоретичний, який передбачає знання законодавчо-нормативної бази, системи регламентів, професійної термінології; ІІ тур – надання відповідей на тестові завдання у програмному забезпеченні LMS/Moodle; ІІІ тур – носив практичний характер з використанням методу кейсів, де було запропоновано вирішити проблемну ситуаційну задачу. Кейси створено на реальному фактичному матеріалі діяльності підприємства та аудиторської фірми.
     Студенти НУБіП України показали високий рівень знань з дисципліни «Організація і методика аудиту» та отримали досвід самореалізації в умовах жорсткої конкуренції, що надихає до професійного зростання та розвитку професійно-особистісних якостей, творчих здібностей, самовираження у майбутній професійній діяльності.
     За результатами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» Владислав Альошин отримав диплом ІІІ ступеня та сертифікат, що надає право безкоштовного проходження курсу по роботі у програмному забезпеченні Case Ware впродовж 2019 року. Необхідно відмітити, що В. Альошин уже більше року проходить стажування у Міжнародної аудиторської компанії HLB UKRAINE – підрозділу головного офісу мережі HLB International (London, UK), представники якої входять до складу роботодавців кафедри обліку та оподаткування економічного факультету.
     Висловлюємо щиру вдячність керуючому партнеру компанії HLB UKRAINЕ Валерію Бондарю за професійну підтримку студентів економічного факультету та надання їм можливостей професійно зростати за обраним фахом й досягати перемог.
     Дякуємо адміністрації НУБіП України та економічного факультету за довіру й надану можливість представляти університет на Всеукраїнському рівні! Особливі слова вдячності адресуємо Організатору Всеукраїнської олімпіади – Миколаївському національному аграрному університету – за проведений захід на високому рівні, гостинність та відпочинок, подарований учасникам у місті кораблів – Миколаєві!!!


Любов Гуцаленко,
професор кафедри обліку та оподаткування 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook