ВІДГУК ПРО ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ ПОЛІЩУК А.В.

11 квітня 2019 року

10.04.2019 р. відбулося відкрите практичне заняття "Dendrology. Trees" старшого викладача кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей  Поліщук А.В. зі студентами першого курсу першої групи групи спеціальності "Садово-паркове господарство" ННІ лісового та садово-паркового господарства.
Заняття чітко структуроване, розбито по двох блоках: "Structure of a tree and wood" ("Структура дерева і деревини") та "Dendrology" ("Дендрологія").
Вдало проведена мовленнєва зарядка на основі повторення та обговорення прислів'їв та цитат на кшталт "What we are doing for the forest is a mirror reflection of what we are doing for ourselves and to one another" ("Те, що ми робимо для лісу є відображенням того, що ми робимо для нас самих та для один одного) або "A man does not plant a tree for himself. He plants it for prosperity"("Людина не саджає дерево для себе самої. Вона саджає його для наступних поколінь").


Задіяно два види підручників, перший з яких  розроблений за  власним авторством  А.В.Поліщук, а інщий -  - книга носія мови "Landscaping. Career Path".
Присутніх на парі НПП  вразила використана наочність -  великий старовинний  атлас із гербарієм - зразками частин реальних дерев та відео "The Eden Project". Окрім цього. були представлені елементи ділової  гри у змаганні підгруп щодо відгадування значення профільних термінів та розміщення запитань до тексту у логічній послідовності.


Входження майбутніх ландшафтних дизайнерів  у іншомовне професійне середовище відбувалося в  доброзичливій, спокійній та творчій атмосфері. Всі студенти взяли активну участь у різних видах діяльності(читанні, письмі, прослуховуванні, монологічному та діалогічному мовленні) на парі А.В. Поліщук - знаного компетентного методиста з багаторічним стажем.


Вважаємо, що відкрите заняття старшого викладача А.В. Поліщук проведене на високому науковому та методичному рівні, відповідає всім вимогам до відкритих занять,заслуговує  схвальних відгуків колег з кафедри англійської мови длля технічних та агробіологічних спеціальностей.

В.о зав. кафедри І.В. Грабовська,
ст. викладач К.Г. Якушко,
ас. Т.М. Вознюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook