Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету

12 квітня 2019, 9:20

11 квітня відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини.
На засідання були запрошені: зав. кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. В.Г. Касьяненка, д.вет.н., проф. Мельник О.П., зав. кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, д.вет.н., проф. Якубчак О.М; завідувач кафедри гігієни та санітарії ім. А.К. Скороходька, д.вет.н., проф. Захаренко М.О. та д.вет.н., професор цієї кафедри Шевченко Л.В.


Членами комісії під головуванням професора В.К. Костюка обговорювалися деякі аспекти викладання навчальних дисциплін «Біотехнологія у ветеринарній медицині», «Методи ветеринарно-санітарної експертизи харчових продуктів і кормів», розглядалися навчально-методичні матеріали, які надійшли до комісії та інші актуальні питання.

 
Дискусійними були питання щодо викладання розділу «Гістологічні методи дослідження м’яса і м’ясопродуктів» дисципліни «Методи ветеринарно-санітарної експертизи харчових продуктів і кормів» для підготовки здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» НПП кафедр ветеринарно-санітарної експертизи та анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. В.Г. Касьяненка.

 

 
На засіданні обговорювалися питання можливості та доцільності створення освітньої програми з підготовки фахівців з ветеринарної гігієни, санітарії і експертизи у межах спеціальності «Ветеринарна медицина».
Рекомендовано до розгляду та схвалення на Вченій раді факультету «Методичні вказівки до проведення навчальної практики з дисципліни «Цитологія, гістологія, ембріологія» (автори: Хомич В.Т., Дишлюк Н.В., Мазуркевич Т.А. та ін.).

В.К. Костюк, І.М. Деркач

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook