Гуманітарно-педагогічний факультет зустрів майбутніх філологів

28 березня 2019, 13:45

  28 березня 2019 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБІП України відбувся День відкритих дверей, які відвідали майбутні випускники шкіл, ліцеїв, гімназій Київщини та інших областей.

 
              Під час зустрічі наукові-педагогічні працівники кафедри романо-германських мов і перекладу та студенти розповіли майбутнім абітурієнтам про умови вступу, особливості навчального процесу та широкі перспективи навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Майбутні абітурієнти дізналися корисну інформацію про спеціальності факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".
Значна частина майбутніх абітурієнтів уже визначилась із пріоритетом, обравши навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Зокрема, майбутні випускниці м. Києва та Київської області Хвищук Ганна, Варава Анна, Коваленко Марина обрали спеціальність «Філологія».
 
 
Майбутніх абітурієнтів зацікавила спеціальність «Філологія». Адже ця спеціальність є дуже популярною та престижною для сучасної молоді. Найбільш вагоміше у виборі відіграла інформація, що саме цей університет надає змогу всебічно розвиватись та стажуватись за кордоном, зокрема навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою «подвійних дипломів» на гуманітарно-педагогічному факультеті. Зацікавили іноземні мови, які можна вивчати на факультеті (англійська, німецька, французька, польська). Дуже важливим є одночасне вивчення декількох іноземних мов. Родзинка гуманітарно-педагогічного факультету − вивчення польської мови як другої іноземної.
 
 
асистент кафедри романо-германських 
мов і перекладу
Олена Мишак
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook