РОБОТОДАВЦІ ДІЛЯТЬСЯ ДОСВІДОМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ

9 квітня 2019, 11:07


В стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України, на факультеті конструювання та дизайну 21 березня співробітниками кафедри надійності техніки було організовано та проведено ІІІ Міжнародний науково-практичний семінар на тему «Надійність сільськогосподарської техніки в технологіях ремонту і технічних рішеннях сучасних фільтрувальних та мастильних матеріалів».

Одним із завдань семінару була популяризація корисної інформації про сучасні технології, які пропонують компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна», ТОВ «Кастрол Україна» та ТОВ «АМАКО Україна» щодо технічного забезпечення вітчизняного ринку сільськогосподарської техніки. В межах семінару обговорювались проблеми, пов’язані з:

  • сучасними технічними і технологічними рішення у сфері проектування, виготовлення, відновлення, вторинного використання та утилізації;

  • особливостями використання сучасних фільтрів і мастильних матеріалів;

  • особливостями використання оригінальних запасних частин до сільськогосподарської техніки;

  • техніко-технологічними складовими інноваційного забезпечення надійності складних систем аграрного виробництва.

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 1.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 2.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 4.jpg

 

Роботу семінару розпочав Зіновій Ружило, декан факультету конструювання та дизайну НУБіП України з привітань на адресу учасників робочого засідання. Декан факультету в своїй доповіді окреслив перспективи співпраці факультету конструювання та дизайну із фірмами-роботодавцями для випускників інженерних факультетів.

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 5.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 10.jpg

 

Член ради роботодавців інженерних факультетів, керівник відділу з продажу Heavy Duty фільтрів WIX ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олег Продеус представив доповідь на тему: «Особливості конструкції фільтрів для сільськогосподарської техніки».

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 3.jpg

Менеджер з розвитку дистрибуції компанії ТОВ «Кастрол Україна» Михайло Музика в своїй презентації на тему «Мастильні матеріали для сільськогосподарської техніки» ознайомив присутніх з новими властивостями мастильних матеріалів, проаналізував їх систему класифікації.

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 9.jpg

Головний маркетолог ТОВ «АМАКО Україна» Максим Чікунов та Вячеслав Гвоздь презентували інформацію на тему «Технічні рішення Massey Fergusson для аграрного ринку України».

В межах семінару діяла виставка «Якість запасних частин та витратних матеріалів – інноваційний проект кафедри надійності техніки та міжнародних компаній-постачальників», на якій була представлена продукція ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна», ТОВ «Кастрол Україна», ТОВ «АМАКО Україна».

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Виставка 5.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Виставка 4.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Виставка 2.jpg

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Виставка 3.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Виставка 1.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Виставка 6.jpg

 

Окрім науково-педагогічних працівників, студентів факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного до роботи та обговорення матеріалів ІІІ Міжнародного науково-практичного семінару долучились і наші випускники-виробничники.

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 8.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото 6.jpg  C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Конкурс 1.jpg

 

Серед учасників семінару був проведений інтелектуальний конкурс на знання сільськогосподарської техніки і технологій, сучасних фільтрів та мастильних матеріалів. Переможці отримали цінні призи і пам’ятні відзнаки.

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Спільне фото .jpg

 

C:\Users\Администратор\Desktop\Фото ІІІ семінар\Фото спільне 2.jpg

Студенти та співробітники факультету конструювання та дизайну і кафедри надійності техніки висловлюють найщиріші слова вдячності роботодавцям за участь у семінарі та допомогу у підготовці висококваліфікованих інженерних кадрів.

 

Валентина Мельник – доцент  кафедри надійності техніки

Андрій Новицький – доцент кафедри надійності техніки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook