Засідання кафедри романо-германських мов і перекладу 12.03.2019

12 березня 2019 року

 12. 03. 2019 відбулося чергове засідання кафедри романо-германських мов і перекладу за участю науково-педагогічних працівників та допоміжного персоналу. На засіданні розглядалась низка питань.

Першим питанням порядку денного стало обговорення підготовки кафедри до дня відкритих дверей в НУБіП України: 21 березня – для випускників технікумів і коледжів, 28 березня – для школярів. Завідувач кафедри Малихін О. В. звернув увагу присутніх, що профорієнтація сьогодні є невід’ємною складовою роботи кафедри романо-германських мов і перекладу та закликав усіх присутніх до активної участі у дні відкритих дверей. 
 
Наступним важливим питанням порядку денного стало обговорення університетського життя студентів, які навчаються на кафедрі романо-германських мов і перекладу. Куратори груп мали можливість проінформувати усіх присутніх про здобутки студентських колективів в навчанні, та громадському житті університету.  
 
Завершальний блок питань засідання кафедри романо-германських мов і перекладу стосувався підготовки викладачами до ліцензування електронних навчальних курсів з дисциплін які викладаються на кафедрі, а також отримання сертифікатів про знання іноземної мови на рівні В2. 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook