Україна інноваційна! ДІФКУ з нами надійно!

5 квітня 2019, 10:00

4 квітня на запрошення Національного Університету Біоресурсів та Природокористування України за сприяння «StartUp School НУБіП» до нас завітала дуже поважна інвестиційна організація – Фонд_підтримки_винаходів_Мінекономрозвитку. Модератом була радник голови правління з організаційних питань Яна Підлісна. Вона запевнила, що «Університет - це місце де можна себе реалізувати!» і саме місією Фонду підтримки винаходів Мінекономрозвитку є через фінансову підтримку "Конкретного Винаходу" розвивати Національну інноваційну екосистему Україну!
Яна Підлісна познайомила з можливостями які надає сьогодні Міністерство економічного розвитку і торгівлі України разом з ДІФКУ для стартапів. винаходів, а також розповіла про діяльність ДІФКУ.
Від кафедри економічної теорії свої ідеї представляв доцент кафедри економічної теорії Віталій Гаврилюк. Наукові співпраця разом із студентами під час роботи наукового гуртка «Startup garage 11» і стали мотиватором створення стартап-проекту «FAM-service».
Дискусія була плідною, цікавою, разом творили, думали, змінювали!

 

 

  

Державна інноваційна фінансово-кредитна установа є платформою взаємодії стейкходдерів інноваційної інфраструктури України.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook