«Голосіївська весна - 2019»

3 квітня 2019 року
3 квітня 2019 року відбувся звітний концерт колективів художньої самодіяльності коледжу «Голосіївська весна - 2019».
На початку концерту всю творчу молодь, їх керівників, усіх присутніх у залі привітав ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко.
Кожного з нас в житті щось або хтось надихає і окриляє, сприяє піднесенню, допомагає не опускати руки під час труднощів, долати усі перешкоди і впевнено іти до поставленої мети. Для творчих колективів художньої самодіяльності нашого навчального закладу саме таким є участь у щорічному фестивалі «Голосіївська весна» НУБіП України, який сприяє самореалізації і творчому зростанню студентської молоді, формуванню патріотичних почуттів, любові й шани до своєї країни та свого навчального закладу, пошуку молодих талантів серед студентів.
Цього року на розсуд журі були представлені творчі номери у виконанні учасників хореографічного колективів «Імперія танцю» та «Dance time» (кер. Анастасія Срипник), вокального колективу «Мрія» (кер. Дар’я Сафонова), ансамблю барабанщиць «Литаври» (кер. Ірина Снісар), акробатичного колективу «Infiniti» (кер. Данило Медвідь).
Студентка коледжу Залєвська Анжеліка виступила з авторським віршем «І від кохання серце ломить». Неперевершеними були і ведучі концертної програми Марія Кулікова,  Данило Бойсан та Антон Саплін.
У залі панували позитивні емоції від усього побаченого, почутого, від пробудження природи і весняного настрою.
                                                            
 Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook