Для читання лекцій студентам ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр» запрошуємо роботодавців

4 квітня 2019 року

 Для читання лекцій студентам ОС «Магістр» та ОС «Бакалавр» запрошуємо роботодавців

Питання майбутнього працевлаштування цікавить студентів чи не з перших днів після отримання студентського квитка. А якщо уже на обрії майорить омріяний диплом лікаря ветеринарної медицини, то це стає найбільш актуальним. Адже від цього залежить добробут, кругозір, визнання. Але студенти не завжди усвідомлюють, щоб зайняти привабливу посаду у відомій установі чи фірмі необхідно пройти прискіпливий конкурсний відбір.

На кафедрі паразитології та тропічної ветеринарії уже давно стало традицією для читання заключних лекцій з дисциплін «Глобальна паразитологія» для студентів ОС «Магістр» та «Паразитологія і інвазійні хвороби тварин» для студентів ОС «Бакалавр» запрошувати представників відомих фірм – розробників і виробників протипаразитарних препаратів для тварин. Здебільшого ці фірми є потенційними роботодавцями для випускників факультету ветеринарної медицини.

У березні цього року для зустрічі із студентами факультету завітали випускники в минулому, а тепер вже менеджери відомої у світі фірми «Bayer» Щербань Юрій Петрович, Ковалішіна Олена Ростиславівна та Кошева Тетяна Вячеславівна. Доречі, Тетяна Вячеславівна є випускницею магістратури нашого факультету 2018 року, пройшла ретельний конкурсний відбір і з гордістю заявляє друзям поки що ще студентам: «Я працюю у фірмі  «Bayer» у відділенні захисту здоров’я тварин».

Фірма «Bayer» відома як світовий лідер у виробництві високоефективних протипаразитарних препаратів для тварин, які успішно використовуються лікарями ветеринарної медицини-практиками як для лікування хворих тварин, так і для профілактики хвороб в Україні.

Юрій Петрович зустрівся із студентами магістратури, а Олена Ростиславівна і Тетяна Вячеславівна із студентами бакалаврату.  Представники фірми «Bayer» детально зупинилися на характеристиці протипаразитарних лікарських форм, особливостях і рекомендованих схемах їх застосування для різних видів тварин за паразитарних хвороб. Студенти з великою цікавістю сприймали інформацію, адже із свого, хоч поки що і невеликого практичного досвіду, вони усвідомили, що паразитарні хвороби досить поширені серед тварин, а щоб бути успішним лікарем, треба знати як їх лікувати і профілактувати. Крім того, гості прибули не з порожніми руками. Наприкінці лекції вони організували вікторину і переможці отримали цікаві та корисні призи.

 

Д. вет. н., професор кафедри паразитології

та тропічної ветеринарії, М. П. Прус

 

 

          

         

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook