Чудова організація Дня відкритих дверей –запорука ефективної вступної компанії!

28 березня 2019, 13:19

Вагомим та позитивним результатом проведеної профорієнтаційної роботи науково-педагогічних працівників кафедри екології агросфери та екологічного контролю є присутність великої кількості учнівської молоді з Бориспільського та Броварського району Київської області на Дні відкритих дверей, який відбувся 28 березня 2019 року. Загалом на кафедру завітали 65 учнів загальноосвітніх шкіл Київської області.

Супровід учнів здійснювали доценти кафедри Олена Іванівна Наумовська та Віта Петрівна Строкаль. Учні були ознайомлені з матеріально-технічним забезпеченням кафедри, професорсько-викладацьким складом, міжнародними програмами навчання в Європейських Університетах (Нідерланди, Норвегія, Франція, Польща), можливістю навчатися за програмами подвійного дипломування, перспективами працевлаштування майбутніх екологів та затребуваністю їх на сучасному ринку праці.

Завідувач кафедри, професор Володимир Миколайович Чайка ознайомив учнів з історією кафедри, екологічними дослідженнями, що проводяться в сучасних навчальних та науково-виробничих лабораторіях кафедри, які є оснащеними та відповідають підготовці фахівців-екологів. Також заступник декана Юлія Володимирівна Рибалко розповіла про можливості навчання і акцентувала увагу на тому, що кафедра екології агросфери та екологічного контролю є випускаючою, колектив якої проводить підготовку фахівців за освітніми рівнями: «Бакалавр» за спеціальністю – 101 «Екологія» за програмами «Екологія агросфери» та «Ландшафтна екологія: аналіз екологічних ситуацій наземних і водних екосистем»; «Магістр» зі спеціальності 101 «Екологія» за освітніми програмами "Екологія і охорона навколишнього середовища" та «Екологічний контроль і аудит».

 

Загалом, учні залишилися задоволеними від зустрічі з викладацьким складом кафедри. Учні висловили слова подяки науково-педагогічним працівникам кафедри за їх творчий підхід до організації Дня відкритих дверей, теплий прийом та позитивний настрій.

 

 

Віта Строкаль,

Олена Наумовська,

доценти кафедри екології агросфери та екологічного контролю НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook