День відкритих дверей для випускників шкіл на кафедрі статистики та економічного аналізу

3 квітня 2019 року
28 березня університет, факультети та кафедри гостинно зустрічали гостей із шкіл, ліцеїв на Дні відкритих дверей НУБіП України. Кафедра статистики та економічного аналізу також зустріла майбутніх абітурієнтів, випускників Вишнівської ЗОШ №2 та Броварського НВК №8, Київської області.
 
         Перш за все, абітурієнти познайомилися з факультетами університету, де гостей зустрів ректор Станіслав Ніколаєнко, який розповів про історію вишу, його структуру, місце в рейтингах, професорсько-викладацький склад, матеріально-технічну базу, міжнародні зв’язки, можливість навчатися за програмами подвійного дипломування, соціальну базу тощо.
         Відповідальний секретар приймальної комісії Лідія Гончарук представила особливості правил прийому. Свій виступ вона побудувала таким чином, аби максимально полегшити бажаючим процедуру подачі документів та зупинилася на лайфаках, що дозволять набрати додаткові бали при вступі.
         Далі випускники завітали на економічний факультет, який презентував декан факультетуАнатолій Діброва. Він розповів про історію факультету, можливості навчання на факультеті, його зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.
         І на останок, гостей зустріла завідувач кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина, яка презентувала освітні програми та спеціальності, за якими відбувається набір на навчання, представила також навчальну лабораторію кафедри, розповіла про перспективи працевлаштування після закінчення навчання. Доцент кафедри Олена Богданюк та Оксана Макарчук розповіли про різноманітність студентського життя під час навчання, зокрема участі в різних наукових гуртках, наукових конференціях, публікації наукових досліджень, участі в культурно-масових заходах та інше.
         Майбутні абітурієнти отримали корисну інформацію та позитивні враження від проведеного заходу.
 
 
 

 

 

Олена Богданюк

доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook