Науково-педагогічні працівники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого розширили свої знання стосовно наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science"

3 квітня 2019, 9:30

Протягом понеділка та вівторка тривав  семінар «Розширення можливостей наукового пошуку та популяризації власних досліджень за допомогою платформи Web of Science". Перша зустріч, яку провели завідувачка відділу інформаційних технологій та комп'ютерного забезпечення наукової бібліотеки НУБіП України Павлушенко Оксана Степанівна та завідувачка сектору цього ж відділу Шаповал Юлія Олександрівна, стосувалася роботи в середовищі EBSCO. Компанія EBSCO є одним з найбільших у світі постачальників журналів в електронному і друкованому форматі. Бази даних EBSCO містять понад 6 тис. електронних версій відомих журналів, газет, бюлетенів новин, близько 1300 брошур, енциклопедій, довідників і реферативних збірників, більшість з яких повнотекстові. EBSCO надає можливість пошуку повнотекстових, рецензованих спеціалізованих матеріалів соціально-гуманітарної, економічної, медичної, технічної та ін. тематики за 60 пошуковими ознаками.

Науково-педагогічні працівники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого на чолі із завідувачем, професором В. А. Томчуком - Грищенко В. А.,  Калачнюк Л. Г., Кліх Л. В., Карповський В. І.,Трокоз В. О., Кладницька Л. В., Цвіліховський В. І., Журенко О. В., Тупицька О. М., Криворучко Д. І., Арнаута О. В., Ткаченко Т. А., Журенко В. В. ознайомилися з можливостями цього важливого електронного ресурсу, навчилися працювати в його середовищі. Це дасть ще більше можливостей для наукового пошуку та популяризації власних досліджень співробітників кафедри.

 

В. Трокоз, Д. Криворучко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook