ННІ післядипломної освіти і кафедра аграрного консалтингу і туризму щиро зустріли випускників шкіл

28 березня 2019 року

 

    28 березня ННІ післядипломної освіти гостинно відчинив двері для майбутніх менеджерів з туризму, їхніх батьків і гостей. Вони знайомилися з експозиціями університету та спілкувалися з нинішніми студентамиі викладачами випускової кафедри.

Студенти-туристи  Тетяна Бордюжан, Олексій Чекорський, Катерина Залепуго, Тетяна Гонтарюк та Настя Конопацька ділилися з випускниками шкіл своїми враженнями від навчання та перевагами навчання в НУБіП України.
 
Після урочистої зустрічі з ректором Станіславом Ніколаєнком майбутні абітурієнти відвідали кафедру аграрного консалтингу і туризму,  де ближче ознайомилися з матеріально-технічною базою, лабораторіями, напрямами роботи, базами практик тощо.
Директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць  розповіла про можливості навчання зі спеціальності «Туризм»,наголосившина практичній складовій підготовки фахівців, яка забезпечена потужними зв’язками інституту  з туроператорами, туристичними фірмами та мережею готелів. Заступник директора з навчальної і виховної роботи Тереза Микицей зупинилася на особливостях вступу в університет та навчанні за спеціальностями «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа», організацію навчального процесу, можливість вивчення декількох іноземних мов, що вкрай необхідно спеціалістам з туризму та проінформувала про місця проходження навчальних і виробничих практик в Україні та за її межами.
Викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму  Ірина Кудінова і  Стефанія Мосіюк ознайомили майбутніх абітурієнтів з науковими та туристичними гуртками, які функціонують  при кафедрі, можливістю здійснення туристичних подорожей, квестів, а також про застосування своїх наукових, спортивних та творчих здібностей у різноманітних заходах в університеті, зокрема у ректорській «Школі лідерства», «Стартап-школі» тощо. Наголошено  на можливості навчання на військовій кафедрі і отримання військового звання, а також здобуття другої вищої освіти.
Бажаємо випускникам успішно скласти ЗНО, поповнити лави наших туристів та зустрітися з ними 1 вересня на Дні Знань в Національному університеті біоресурсів і природокористуванні України!
Ірина Кудінова,
в.о. завідувача кафедри
аграрного консалтингу і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook