Оголошується черговий набір статей до фахового журналу

1 квітня 2019, 12:20
НДІ економіки і менеджменту

 

логотип

обкладика
«Бізнес-навігатор»
 – це економічний фаховий науково-виробничий журнал, заснований у 2002 році приватним вищим навчальним закладом "Міжнародний університет бізнесу і права".

У науковому журналі можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук на підставі Наказу МОН України від 21 грудня 2015 року № 1328. Видання включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus.

У журналі висвітлюються актуальні проблеми економічної теорії та історії економічної думки; світового господарства та міжнародних економічних відносин; економіки та управління підприємствами; інноваційної та інвестиційної діяльності; бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту; фінансів та податкової політики; математичних методів та інформаційних технологій в економіці; сучасного менеджменту та інших галузей економічної науки. Журнал інформує також про події наукового життя та економічну освіту в Україні; подає рецензії наукових праць та підручників з економічної тематики.

Це видання розраховане не тільки для науковців, а й для практиків, які черпають із нього чимало корисного для своєї діяльності.

Запрошуємо всіх бажаючих до співробітництва з нашим виданням та пропонуємо опублікувати Ваші статті у Випуску 2 (51)/2019

Для розгляду питання про публікацію статті необхідно до 12 квітня 2019 р. заповнити електронну довідку про автора та надіслати на електронну пошту редакції журналу [email protected].ua всі необхідні матеріали. 

З метою отримання більш детальної інформації, будь ласка, завантажте інформаційний буклет.

Завантажити інформаційний буклет

 


 

Контакти редакції:
ПВНЗ "Міжнародний університет бізнесу і права"
Адреса редакції: 73039, Україна м. Херсон, вул. 49 Гвардійської Дивізії, 37-А
Телефон редакції: +38 (098) 985-01-64
Е-mail редакції: [email protected].ua
Web site: www.business-navigator.ks.ua

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook