Перший президент закликає проголосувати за Україну

29 березня 2019, 23:22
НУБіП України

28 березня 2019 р. до НУБіП України на запрошення ректора Станіслава Ніколаєнка завітав перший президент незалежної України Леонід Кравчук.

Актова зала була заповнена студентами, викладачами та просто охочими побачити і послухати Леоніда Кравчука. Зі вступним словом до усіх звернувся ректор Університету. Потім ініціативу передав почесному гостеві.

Зустріч з першим українським президентом є символічною, оскільки вся Україна живе напередодні історичної події – виборів нового президента. На цьому наголосив і Леонід Кравчук: «Ці вибори можуть стати переломними Він зауважив, що ми живемо не при цареві і всі зміни залежать від нас самих. Леонід Кравчук говорив про обов’язок кожного з нас перед Україною. Наголошував на необхідності і цінності кожного голосу.

Так, ми підтримуємо слова Леоніда Кравчука, що народ дійсно зможе все! Гість розповів про життя і підготовку та проведення виборів у багатьох європейських країнах. Зазначав, що у цих країнах немає бруду, вибори проходять на високому рівні, цивілізовано.

Настрій гостя відчула аудиторія, тому запитання ставили відповідні. Студенти також скористалися нагодою, ставили різні запитання Леонідові Кравчуку. Гість невтомно і з радістю відповідав на кожне запитання.

Зустріч з відомим політиком, державним діячем Леонідом Кравчуком дала змогу проаналізувати важливі моменти в історії України, знайти відповіді на запитання, які хвилювали багатьох, остаточно визначитися напередодні виборів 31 березня.

 Юлія Дуб, Віталій Микула,
студенти 1 курсу спеціальності «Журналістика» 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook