28 березня 2019 р. – вдалий день та позитивні емоції

29 березня 2019 року

28 березня 2019 р. кафедра економічної теорії була задіяна в університетських заходах. День відкритих дверей на факультеті та зустріч з першим Президентом України.
Викладачі кафедри допомагали школярам ближче познайомитися із різними інститутами та факультетами, розповіли про переваги продовження навчання на факультеті аграрного менеджменту та в університеті вцілому.

 

 

На завершення дня відбулася цікава зустріч із знаним політиком і непересічною особистістю – першим Президентом часів незалежної України Леонідом Кравчуком.
Від кафедри були делеговані доценти Власенко Ю.Г. та Гаврилюк В.П. Враховуючи наболілі освітянські проблеми Власенко Юрій Григорович задав питання Леоніду Макаровичу.
Юрій Власенко: Добрий день Леонід Макарович! Від політичної риторики перейдемо до освітянської, яка близька усім тут присутнім. Скажіть будь ласка Ваше відношення, ставлення до системи Зовнішнього незалежного оцінювання, адже не секрет, минулорічна статистика свідчить, що 20% школярів не склали ЗНО взагалі, із української мови і математики! А це також вибір молоді, яка відїзджаючи за кордон втрачає право голосу, право вибору!
Леонід Кравчук: Я вважаю, що ЗНО як інструмент реформи освіти є досить вдалим. Але неадекватне його використання може мати негативні наслідки. У нас в країні є багато таких починань, але чи можуть ловити хабарників ті, хто цього не хочуть. Тому, я не знаю чи можуть ті люди, які мають оцінювати знання, можуть їх оцінювати.
Станіслав Ніколаєнко: Це він (Юрій Власенко) говорить, що в минулому році школярі не змогли здати іспит з української мови, хоча вони нею говорять і пишуть.
Юрій Власенко: Дякую.


  

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook