Співробітники кафедри на зустрічі з першим президентом незалежної України Леонідом Кравчуком

29 березня 2019, 9:25

28 березня 2019 року гостем університету був знаний політик і непересічна особистість – перший Президент часів незалежної України Леонід Кравчук.

На початку зустрічі очільник нашого закладу освіти, професор С. М. Ніколаєнко привітав високого гостя і надав йому слово. Леонід Макарович говорив про питання, які хвилюють кожного українця, розповідав про свій особистий шлях і відповідальність кожного перед своєю країною, згадував історичні події, безпосереднім учасником яких був – часів радянських і проголошення Україною незалежності.

Відповідаючи на питання викладачів і студентів університету гість продемонстрував широту інтересів: від політики і освіти – до футболу.

На згадку про цю зустріч ректор університету Станіслав Ніколаєнко вручив Леоніду Кравчуку подарункове видання про Національний університет біоресурсів і природокористування України.

У значній події для нашого ВИШу взяли участь співробітники кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого професор В. Трокоз, доцент Д. Криворучко, завідувачки навчальними лабораторіями Н. Батукова та Т. Гудзь.

При підготовці цього матеріалу використана інформація з сайту НУБіП України.

Віктор Трокоз

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook