ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ НУБІП УКРАЇНИ – МІЙ ВИБІР, МІЙ УСПІХ!

28 березня 2019, 13:45

Обираючи майбутню професію учні орієнтуються насамперед на те, що вони мають здібності до професії, що ця професія є престижною, а також на високу оплату праці. Більшість дітей, вже мають сформовані уявлення про своє професійне майбутнє і докладають чималих зусиль для його реалізації, а тому в більшості з них, які відвідали День відкритих дверей  гуманітарно-педагогічного факультету рішення про вибір професії вже прийнято. Як результат профорієнтаційної роботи – дуже важливим є працевлаштування випускників, затребуваність спеціалістів даного вишу на ринку праці і ці питання дуже цікавили школярів, і безперечно, вони отримали на них вичерпні відповіді 28 березня 2019 року в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України, адже сучасна освіта, яка надається в НУБІП України на гуманітарно-педагогічному факультеті органічно включає в себе розвиток інтелектуальних здібностей студентів, формує у них культуру мислення як необхідну якість ділового потенціалу особистості. 

Науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету Оксана Пономаренко, Анжеліна Поліщук, Тетяна Вознюк під час спілкування з майбутніми абітурієнтами ознайомили їх зі структурою нашого університету, поінформував про ліцензовані спеціальності, за якими здійснюється навчання, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика" пріоритетні напрями навчання, подвійне дипломування, умовами вступу до нашого вишу, розвинуту інфраструктуру, культурно-масові та спортивні заходи.


Майбутні абітурієнти гуманітарно-педагогічного факультету дізналися вичерпну інформацію про освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців від викладачів факультету, які були присутні на Дні відкритих дверей, а також про цікаве й насичене студентське життя.  Особливе зацікавлення викликала інформація щодо можливості навчання за програмою «подвійних дипломів», стажування за кордоном та переліку іноземних мов, які можна вивчати (англійської, німецької, французької, польської) на гуманітарно-педагогічному факультеті.
Ми щиро бажаємо побачити цю допитливу молодь серед студентів гуманітарно-педагогічного факультету та студентів НУБІП України! Тож до зустрічі!


Доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
О. Пономаренко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook