XIX Центральноєвропейський конгрес буятрики

12 квітня 2019 року

Шановні колеги!

На адресу завідувача кафедри, професора В. А. Томчука надійшло повідомлення стосовно нашої участі у XIX Центральноєвропейському конгресі буятрики такого змісту:

Друге інформаційне повідомлення

"Ветеринарна медицина у забезпеченні здоров’я жуйних"

Оргкомітет і особисто президент Української Асоціації буятрики, академік Василь Влізло з великим задоволенням запрошують Вас взяти участь у XIX Центральноєвропейському конгресі буятрики, який організовує Українська Асоціація буятрики.

Конгрес проходитиме з 22 по 25 травня 2019 року у конференцзалі готелю Дністер, розташованому в історичному місті України – Львові.

Буятрика (Buiatriсs) – це частина ветеринарної медицини, яка займається ветеринарним забезпеченням жуйних тварин, а також менеджментом, годівлею (живлення), якістю їх продукції та ін.
Українська асоціація буятрики з 2008 року є членом Світової асоціації. Керівництво Світової та національних європейських асоціацій буятрики запропонували ХІХ Центральноєвропейський конгрес провести вперше Українській асоціації. Мета конгресу — сприяння налагодженню наукових контактів та дискусій між вченими та практиками різних країн світу з актуальних питань ветеринарної медицини жуйних тварин. Учасниками конгресу будуть вчені, ветеринарні лікарі, менеджери та представники фірм, які працюють у галузі тваринництва, з 15-20 країн. Провідні вчені та практичні фахівці з країн Європи, а також інших держав представлять інноваційні матеріали з діагностики, лікування та профілактики хвороб тварин, а також сучасні аспекти менеджменту, утримання, розведення, годівлі (живлення) великої рогатої худоби, овець, кіз та інших жуйних.

Детальна інформація стосовно участі в Конгресі у прикріпленому файлі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook