Співробітники кафедри взяли участь у Конференції трудового колективу університету

28 березня 2019 року

27 березня 2019 р. відбулася Конференція трудового колективу університету, яка зібрала майже 500 членів колективу. У роботі форуму взяла участь делегація кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого на чолі із завідувачем, доктором ветеринарних наук, професором, академіком НАН ВО України В. А. Томчуком (професори В. І. Карповський, В. А. Грищенко, Л. В. Кліх та доцент О. В. Журенко, старший викладач В. В. Журенко). Основним питанням був звіт ректора Станіслава Ніколаєнка за п’ять років діяльності.

Свою доповідь ректор побудував з кількох частин – загальної оцінки, характеристики основних розділів діяльності (навчальна, наукова, виховна робота, міжнародна, інновації і практика, економіка і розвиток, матеріальна і соціальна бази) та майбутнє університету. У своїх виступах присутні високо оцінили роботу ректора та всього університету.

Насамкінець Станіслав Миколайович подякував за оцінку, проректорам і всьому колективу – за роботу. А результати опитування, яке провели на конференції трудового колективу, і які високо оцінюють ріст іміджу НУБіП (78 % опитаних відповіли «так», 19 – «частково»), роботи ректорату (68% – позитивно, 30 – більш позитивно, ніж негативно) та бажання 84 % опитаних бачити на посаді ректора Станіслава Ніколаєнка дають підставу нашому керівникові продовжити розпочату роботу та подати документи на конкурс на посаду ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Конференція трудового колективу одноголосно постановила схвалити звіт ректора, його роботу визнати доброю та висунути кандидатуру Станіслава Ніколаєнка для участі у конкурсі на заміщення посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України.

При підготовці цього повідомлення використані матеріали.

Доцент Олена Журенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook