СПІЛЬНА СПІВПРАЦЯ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ НУБІП УКРАЇНИ ІЗ ЗАГАЛЬНООСВІТНІМИ СЕРЕДНІМИ НАВЧАЛЬНИМИ ЗАКЛАДАМИ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ СПРИЯЄ ПРОФЕСІЙНОМУ САМОВИЗНАЧЕННЮ УЧНІВ, МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

27 березня 2019 року

Сучасна людина має бути всебічно розвиненою, ініціативною, винахідливою, повинна мати значний запас знань, умінь і навичок, щоб бути конкурентноздатною на ринку праці. У зв'язку з цими змінами сучасна освіта, яка надається в НУБІП України на гуманітарно-педагогічному факультеті органічно включає в себе розвиток інтелектуальних здібностей студентів, формує у них культуру мислення як необхідну якість ділового потенціалу особистості. Безперечно, спільна співпраця ЗВО і загальноосвітніх середніх закладів повинна сприяти професійному самовизначенню учнів, насамперед виявленню й розвитку схильностей і здібностей, формуванню мотивів вибору професії, професійних інтересів, моральних та інших якостей, важливих для майбутньої трудової діяльності.
Старшокласникам (10-11 класiв) слід формувати готовність до обґрунтованого вибору професії та планування перспектив отримання подальшої освіти, перспектив навчання в ЗВО. А також розвивати здібності до аналізу сучасного ринку праці через засвоєння понять, що належать до планування професійної діяльності (ринок праці, професійна кар’єра, професійно важливі риси, професійна компетентність, професійна мобільність тощо). Саме тому, вкотре в стінах подільської гімназії №107, «Введенська», 26.03.2019 р. відбулася зустріч керівника відділу освіти Подільського району м.Києва та всіх заступників загальноосвітніх середніх закладів даного району з доцентами кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Березовою Л.В. та Пономаренко О.Г., які надали вичерпну інформацію про гуманітарно-педагогічний факультет і запросили учнів 28.03.2019р. на День відкритих дверей НУБІП.

Доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
О. Пономаренко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook