Переможна хода збірних НУБіП України з волейболу

24 березня 2019, 23:59
м. Київ. НУБіП України

 

   Насиченим на змагання видався початок березня для волейбольних збірних НУБіП України. На свято Міжнародного жіночого дня чоловіча збірна НУБіП України з волейболу вирушила до міста Бахмут, де відбувся третій тур змагань чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги.

     За розкладом змагань наші хлопці мусили зіграли дві гри. Першу гру з командою «ДВУОР ім. С. Бубки» з м. Бахмут наша збірна виграла з рахунком 3:1, а у другій грі проти команди «ДЮСШ Орбіта» з м. Запоріжжя поступилися з рахунком 1:3. На жаль, після зіграних 6-ти ігор у Чемпіонаті України наша збірна не потрапила до фінальної частини змагань і може боротися лише за 5-те місце. Та попри такий результат, участь у Чемпіонаті України дає можливість нашим хлопцям випробувати себе на найвищому рівні, є стимулом до наполегливих тренувань та являє собою чудовий приклад профорієнтаційної роботи.

   Тільки минулого року завдяки участі нашої збірної у другій лізі Чемпіонату, де беруть участь команди ДЮСШ різних міст, три гравці Юрій Савчук (механіко-технологічний ф-т) з Луцьку, Яненко Владислав (ф-т захисту рослин, біотехнологій та екології) з Одеси, Максим Ванджура (агробіологічний факультет) з Тернопільської області вступили до нашого університету. Цього року Олександр Кравчук, гравець з м. Бориспіль, бажає здобути освіту агробіолога саме в НУБіП України, адже для нього є дуже важливим продовжувати свою спортивну кар’єру волейболіста, і наш вуз дає таку можливість. Тож, позитивний результат від участі нашої збірної в Чемпіонаті України з волейболу безперечно є. Так, позмагавшись із сильними суперниками, наші хлопці, впевнені у своїх силах, у середу 20 березня у рамках Чемпіонату м. Києва серед студентських команд зустрілися зі збірною командою Національного транспортного університету і здолали її з рахунком 3:0.

     Також дуже успішно виступає наша жіноча збірна з волейболу. В середу, 20 березня у спортивному комплексі НУБіП України наші дівчата приймали збірну команду з Національного університету «Києво-Могилянська академія» і здолали суперниць з рахунком 3:0. Треба відмітити чудову гру лідера команди, нападниці Дар`ї Ніконенко (ф-т інформаційних технологій) та пасуючої Анастасії Кірпікіної (ф-т конструювання та дизайну).

 

     Вітаємо тренера збірних з волейболу, старшого викладача кафедри фізичного виховання Миколу Вишневського і студентів-волейболістів нашого університету з вдалими виступами та бажаємо подальших перемог!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook