Жіноча збірна НУБіП України з баскетболу проти БК Хмельницький – впевнена перемога

23 березня 2019, 23:42
м. Київ

 

   16 та 17 березня у рамках Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд вищої ліги у місті Києві відбувся черговий тур змагань.

     Збірна НУБіП України приймала команду «Хмельницький». Перша гра відбувалася в спортивному комплексі «Авангард», а друга в Київському Палаці спорту. На сьогоднішній день, команда з міста Хмельницького обіймає шосту позицію в турнірній таблиці, а наша збірна – другу. Але це номінальна позиція, тому що наші суперники – «Рівне» та Мобі «Бровари», що посідають відповідно третє та четверте місця, мають по дві гри у запасі. Тому, перемога в обох матчах була дуже важливою для наших дівчат, і вони доклали багато зусиль, щоб здобути її. У першій грі збірна НУБіП України вдало зіграла, як у нападі, так і у захисті, і майже до кінця другого періоду суперники змогли забити лише 2 очки. У третьому та четвертому періоді збірна НУБіП України мала змогу відпрацьовувати награні комбінації та застосувати різноманітні тактики ведення гри. Матч закінчився з рахунком 77:28 на нашу користь.

     Після першої поразки команда «Хмельницький» серйозно налаштувалася на другу гру, і з перших же хвилин дала бій нашій команді. Тренеру збірної НУБіП України Ірині Євтушенко довелося неодноразово робити корективи, і хоча гру наші дівчата виграли, але вже із значно меншою різницею – 65:41.

     Тож, нашій збірній залишилося зіграти у другому колі лише дві гри, але проти найсильнішого суперника – команди КСЛІ-Київ-Баскет, що посідає перше місце у турнірній таблиці. Наші дівчата наполегливо готуються до поєдинку, попри хвороби і травми, не пропускають жодного тренування.

Бажаємо жіночій збірній НУБіП України з баскетболу успіху у майбутніх протистояннях!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook