Регіональний східноєвропейський центр моніторингу пожеж представив результати роботи в рамках виконання міжнародного проекту «Допомога Міністерству екології та природних ресурсів України в удосконаленні механізмів моніторингу довкілля»

17 грудня 2018 року
м. Київ

17-го грудня 2018 р. керівник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж Сергій Зібцев прийняв участь у експертному засіданні щодо презентації результатів проекту «Допомога Міністерству екології та природних ресурсів України в удосконаленні механізмів моніторингу довкілля». На засіданні було представлено результати досліджень щодо просторово-часового аналізу лісових пожеж на сході України. 

 

 

Також під час засідання було обговорено потенціал співпраці з Регіональним Східноєвропейським центром моніторингу пожеж та ННІ ЛіСПГ НУБіП України в галузі картування динаміки лісів та моніторингу природних пожеж і зроблено анонс про ІІ Національний круглий стіл з сільськогосподарських палів, який відбудеться 9 квітня 2019 р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

Сергій Зібцев, Василь Гуменюк,
Співробітники Регіонального Східноєвропейського
центру моніторингу пожеж
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook