ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ПРИВІТНО ЗУСТРІВ ГОСТЕЙ З КОЛЕДЖІВ ТА ТЕХНІКУМІВ

22 березня 2019 року

     Вже традиційно навесні наша Alma Mater гостинно відчиняє двері для майбутніх абітурієнтів. Економічний факультет також радо зустрів студентів коледжів та їхніх батьків.

     Цьогоріч випускників чекали виступи керівництва, представників приймальної комісії та творчих колективів, екскурсія територією університету та навчального корпусу, цікава лотерея успіху, спілкування з представниками економічного факультету та багато іншого.

 

 

 

     У холі третього корпусу потенційні абітурієнти мали можливість ознайомитись з досягненнями економічного факультету та випускових кафедр, отримати інформаційні матеріали та заповнити реєстраційні анкети. Згодом після офіційною частини всі спрямовано перейшли до навчального корпусу № 10.

 

 

В стінах економічного факультету з вітальним словом виступив декан -д.е.н., проф. Діброва Анатолій Дмитрович. Він розповів про історію та видатних випускників підрозділу, познайомив гостей з завідувачами кафедр. Наголосив про переваги навчання та можливості, які отримують наші студенти після отримання довгоочікуваного диплому. Розповів про подвійні дипломи, стажування студентів за кордоном за програмою TOPAS та міжнародну співпрацю. 

Майбутні випускники коледжів мали можливість отримати вичерпну інформацію щодо особливостей вступної кампанії 2019 року. Також члени студентської організації поділилися враженням від навчання на економічному факультеті.

Наприкінці всі присутні проглянули відеоролик про економічний факультет, який ще наочніше розкрив якість освіти, ефективність та різнобарвність навчання.

Маємо надію, що гості економічного факультету залишились задоволенні та виявлять бажання приєднатись до команди успішних, самодостатніх, впевнених в собі студентів найкращого, брендового факультету для того, щоб в майбутньому стати висококонкурентним фахівцем на ринку праці! 

 

Файчук Ольга
доцент кафедри банківської справи та страхування
Леся Воляк
заступник декана економічного факультету

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook