АГРОБІОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ПОГЛИБЛЮЄ СПІВПРАЦЮ З АГРОХОЛДИНГОМ «МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ»

22 березня 2019 року
  Активна робота по розширенню географії і кількості базових господарств для проходження належної практичної підготовки – запорука якості майбутніх агрономів.  За сприяння кафедри землеробства та гербології 21 березня відбулась зустріч студентів різних курсів агробіологічного факультету з представниками агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт».
  Делегацію від МХП очолював генеральний директор західного регіону компанії, випускник агрономічного факультету 1988 року, Павло Потомський. В своєму виступі він детально ознайомив присутніх із політикою компанії щодо виробничих питань, зупинився на технологічних особливостях вирощування культур, технічному забезпеченні господарств, формуванню кадрового забезпечення, вимогах до молодих спеціалістів.
 
 
   Менеджер проекту «МХП СТАРТ» Крістіна Григоренко представила програми агрохолдингу по залученню молоді в конкурсах, стартапах, хакатонах та інших заходах, метою яких є відбір талановитих студентів для сприяння їх професійного зростання та майбутнього залучення до роботи в МХП.  
 
    З боку студентів було багато питань про можливість проходження виробничої практики на базі господарств компанії, про подальше працевлаштування, соціальне забезпечення, можливості професійного росту тощо.  Представники МХП детально відповіли на всі запитання аудиторії.
    На завершення зустрічі всі присутні подякували гостям за цікаву розмову і висловили побажання якнайшвидше зустрітись з ними на полях господарств агрохолдингу.  
 
 
 
Микола Іванюк, доцент кафедри землеробства та гербології

Олександр Павлов, ст. викладач кафедри землеробства та гербології 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook