ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

22 березня 2019 року
кафедра ТСІМ

21 березня 2019 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей. Абітурієнтів радо привітав декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайлович. Він ознайомив їх з умовами навчання на даному факультеті та перспективами працевлаштування після його закінчення. Майбутні студенти мали оглядову екскурсію, яку провів заступник декана Ігор Сівак по структурних підрозділах, що входять до складу факультету. Серед присутніх абітурієнтів була чисельна група із відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ніжинський агротехнічний коледж», якою опікувалась доцент кафедри, заступник декана Любов Шимко. 

   

Викладачі кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка доценти Олександр Надточій, Іван Роговський та завідучий лабораторіями Ігор Олексин продемонстрували майбутнім студентам сучасне обладнання для діагностування всього шлейфу машин закордонного виробництва відомих фірм. А саме комплект Navigator TXTs компанії TEXA (Італія), який дозволяє діагностувати не лише сільськогосподарську і будівельну техніку, а й легкові, вантажні автомобілі, мотоцикли і навіть яхти.

Також було продемонстровано діагностичне обладнання компанії Parker - світового лідера в області розробки виробів для механізмів і систем управління, зокрема портативний ручний прилад Serviceman Plus. 

  

  

   

Крім того майбутні абітурієнти мали чудову можливість завдяки майстру виробничого навчання Ігору Ничаю відчути себе в кріслі водія трактора John Deere. Першим це спробував випускник Малинського лісотехнічного коледжу Назар Гаращук.

   

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook