Екскурсія в історичний музей НУБІП України

13 березня 2019 року


       Екскурсія в історичний музей

Національного університету біоресурсів і природокористування України.

           13 березня студенти 1 курсу, 6 групи юридичного факультету  разом зі своїм наставником, к.ю.н, доцентом - Оленою Вікторівною Артеменко мали нагоду відвідати історичний музей Національного університету біоресурсів і природокористування України. З великою любов’ю та натхненністю працівники музею розповідали нам про історію становлення університету, про болючі роки Другої світової війни, про незламний дух та волю до перемоги випускників нашого закладу. Нині, в такий нелегкий для нашої держави час, на Сході воюють колишні студенти, які, не вагаючись, готові віддати своє життя, аби ми жили у вільній Україні.
           Разом з екскурсоводом ми поринули в далекі часи трипільців, дізналися як утворився та розвивався Голосіївський район, який нині є окрасою міста Києва.
          Ми пишаємося, що є студентами університету з багатовіковою історією, який має відомих випускників, таких як Олександр Мороз, Іван Плющ та багато інших. НУБіП України має могутні позиції на міжнародній арені, про що свідчить тісна співпраця із закордонними університетами.

 

         Щиро вдячні за екскурсію Івану Романовичу Байрак .

Бажаємо музею процвітання, примноження здобутків, нехай він і надалі буде візитною карткою нашого університету, скарбницею відомостей про історію закладу та держави загалом. 


    

 

 

студентка 1 курсу, 6 групи

юридичного факультету НУБІП України

Тетяна Лавриненко

та 

к.ю.н, доцент кафедри

адміністративноого та фінансового права

Олена Артеменко 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook