ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ З БДЖІЛЬНИЦТВА ІМЕНІ В.П. ПОЛІЩУКА

21 березня 2019 року

    Віктор Петрович Поліщук – відомий діяч освіти й науки в галузі бджільництва, доктор с.-г. наук, професор, академік академї наук Вищої школи. Все своє життя (а це понад 60 років) Віктор Петрович плідно працював у сфері підготовки та підвищення кваліфікації фахівців і науково-педагогічних кадрів з бджільництва  в НУБіП України, проявляв активність серед пасічницької громади та в громадському житті рідного вузу й України.  Він довгі роки очолював відновлену кафедру бджільництва, під його керівництвом захистили свої дисертації один доктор та 14 кандидатів наук.

    Кафедра конярства і бджільництва Національного університету біоресурсів і природокористування України з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи учнів, студентів (курсантів), стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями у галузі бджільництва запроваджує у 2019 навчальному році щорічний Всеукраїнський молодіжний конкурс творчих робіт з бджільництва ім. В.П. Поліщука у два тури: І тур – у навчальних закладах, які направляють учасників та у НУБіП України. ІІ тур – у НУБіП України: проведення підсумкової науково-практичної конференції та визначення переможців.

    На конкурс подаються самостійно підготовлені наукові, експериментальні та творчі роботи учасників з бджільництва. Роботи повинні бути пошуковими за своїм характером, не мати нагород НАН України та органів державної влади, інших конкурсів.

Роботи приймаються до 15 вересня 2019 року

Положення про Конкурс імені В.П. ПОЛІЩУКА

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook